&CO

PARTNERSKAB MED KUNDEN

Min virksomhed hedder Bragh & Co fordi det på bedste vis beskriver min tilgang til kunden og til opgaven. Jeg kan aldring løse en opgave alene. Det er vi som minimum to om. Kunden og mig. Det er min intention at indgå i et forpligtende partnerskab omkring løsning af opgaver, så succesen kommer fra et fælles bidrag – uanset om det er et kortere coachingforløb eller et større strategisk lederudviklingsprogram.

Eksempler på organisationer, hvor jeg har løst opgaver, klik på logoet:

 
vp
zoega
simc
pfa
roedekors
novozymes
novo
nomeco
nespresso
finans
flygtninge
foraelder
is
hjemis
gras
lundbeck
nestle
ferring
brunata
carlsberg
cowi
ax
beredskab
canon
danske-bank
kmd
miljoemin
odensekom
offer

Bragh & Co   Kirsten Bragh   Master i Organisationspsykologi, Cand.Brom.   kirsten@bragh.dk   +45 20 62 55 25